Culinair golfplezier

 Citygolf

Golfen in de stad is hip. Haal de Tiger Woods in jou naar boven en ontdek met de club in de hand de mooiste parels van Turnhout. Onderweg je smaakpapillen verwennen? Dat kan tijdens Culigolf Kaviaar of City Beergolf.

Tijdens Culigolf Kaviaar worden je swinginspanningen beloond met verrukkelijke hapjes met het 'Zwarte goud van Turnhout'. Je speelt een parcours van vier holes en geniet als deelnemer onderweg van heerlijke hapjes op basis van kaviaar en steur tijdens enkele tussenstops bij Visserie De Weerelt. 

Maar... van sporten krijg je uiteraard ook dorst en dan is de City Beergolf een leuke activiteit. Wat dacht je ervan om tijdens een partijtje stadsgolf het gouden gerstenat aan je lippen te zetten? Op vier locaties laat je je innerlijke Tiger Woods los en bijtanken doe je tijdens de degustaties van drie streekbieren. 

Hoe werkt het? 

Voor de reservatie van zowel Culigolf Kaviaar als City Beergolf kun je rechtstreeks terecht bij City Golf. Dit doe je telefonisch op het nummer 0498 39 56 94 of via mail naar info@city-golf.be