Culinaire wandeling 'Lekker Turnhout'

Delicious Turnhout

Stadswandeling onder leiding van een gids waarin je Turnhout toeristisch maar ook culinair leert kennen. Tijdens de wandeling stop je in drie verschillende restaurants waar je het aperitief, hoofdgerecht en nagerecht neemt. De gids vertelt je tijdens de wandeling meer over Turnhout.

De wandeling duurt 4 uur.

Hoe gaat het in zijn werk? 

De culinaire wandeling ‘Lekker Turnhout’ reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximum 20 personen per gids) 
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 75 euro (+ aperitief en hoofdgerecht gids). Reken op ongeveer 30 euro per persoon voor het eten, afhankelijk van het gekozen restaurant.

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Voordat het bezoek plaatsvindt, krijg je een factuur toegestuurd. Deze dien je op voorhand te betalen. Daarna kom je op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar de voorziene startlocatie. Het eten betaal je de dag zelf in de gekozen horecazaken. De wandeling start best in de vroege namiddag.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.