Diversiteitwandeling Turnhout gaat vreemd

Via een wandeling doorheen het multiculturele Turnhout krijg je een unieke kans om kennis te maken met een samenleving in een geglobaliseerde wereld. Leer andere culturen en godsdiensten beter kennen aan de hand van een aantal bezoeken en een kleurrijke tocht door een deel van de stad.

Kijk eens naar 'onze' kerken door de ogen van een nieuwkomer, bezoek een moskee, drink thee en proef van Baklava, geniet van de kruidige geuren in een Tukse supermarkt, maak kennis met de werking van het integratiecentrum en nog veel meer.

De diversiteitwandeling duurt drie uur.

Enkele belangrijke richtlijnen

  • De diversiteitwandeling kan niet geboekt worden op maandag en vrijdag.
  • Voor de thee en de Baklava betaal je twee euro per persoon exta de dag zelf.

Hoe gaat het in zijn werk?

De diversiteitwandeling 'Turnhout gaat vreemd' reserveer je minstens één maand op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximum 20 personen per gids)
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 75 euro. Er wordt ook een eenmalige dossierkost van 5 euro aangerekend.

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Nadien krijg je een factuur toegestuurd voor het betalen van de gids en de dossierkost. Je komt op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar de Warande voor de start van de wandeling. 

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.