Niet-Turnhouts aanbod

Kind dat kleurt

Het coronavirus steekt al enkele weken een stokje voor het Turnhoutse vrijetijdsaanbod. “Blijf in uw kot” is alvast tot en met 19 april de boodschap. En daar helpen we graag een zeer goed gewassen handje bij. Samen gaan we de coronacrisis door. Niet met een uitbundig UiT in Turnhout programma, maar wel een heerlijk THUiS-aanbod. Ontdek hieronder waar je deze periode thuis of in je buurt mee aan de slag kunt. Veel plezier!

 • Lockdowngames met Das Box

  Sla de handen in elkaar met je broers of zussen en los de opdrachten en raadsels op van Super Sam. Elke woensdag tot zondag, telkens 80 minuten lang spelplezier. Verzamel jij de meeste punten?

 • De 8 beste podcasts voor muziekliefhebbers

  Ongetwijfeld speelt in deze tijden regelmatig een streepje muziek door jouw huiskamer. Maar weet je ook hoeveel denkwerk en jaren geschiedenis verscholen gaan achter deze melodieën?

  Ontdek de geheimen van de muziekwereld in de Nederlandstalige podcasts geselecteerd door UiT in Vlaanderen.

 • Maak je eigen moestuin

  Voel jij je groene vingers ook kriebelen nu de tuincentra terug open zijn? Met de zes tips van UiT in Vlaanderen maak je je eigen moestuin, zelfs op je vensterbank of balkon. Zo geniet je binnenkort van zelfgekweekte groenten, fruit en kruiden. Smakelijk!

 • Bekijk de leukste comedyshows

  Positief blijven is in deze coronatijden niet altijd even gemakkelijk, maar humor is het beste medicijn! Kijk online gratis naar de leukste comedyshows, van Bart Cannaerts tot Brigitte Kaandrop. Een fantastische training voor de lachspieren!

 • Blijf in beweging

  Krijg je wel jouw dagelijkse portie beweging in je kot? Of lonken de sofa en versgeraapte paaseieren naar jou? Voldoende bewegen wordt gemakkelijker met de 9 tips van UiT in Vlaanderen. Stofzuig je fit, doe mee aan virtuele beweegevenementen of waan je in een eigthies fitnessparadijs.

 • THUiS met Vlieg

  Vlieg staat ook in tijden van corona klaar met inspiratie voor een quarantaine met kinderen. Kijk snel op de website voor tips om van thuisblijven een echt feest te maken. Online theater, luisterboeken, knutseltips en meer.