Fiets- en autoverhuur

Je bent in Turnhout maar zou graag de regio verkennen. Alleen beschik je niet over een fiets of auto. Dit is geen probleem door de mogelijkheid tot fiets- en autoverhuur.

Fietsverhuur

Fietsen kun je huren bij het Fietshuis Turnhout. Er zijn 3 vestigingen:

 • Fietspunt Station: perron 1 station, Stationstraat 1
 • Fietshuis Gasthuisstraat, Gasthuisstraat 36b (naast Hema)
 • Fietshuis Stadspark, parking Stadspark

Tarieven

Het overzicht van de tarieven voor de huur van een volwassen, elektrische, kinder-, of aanhangfiets en tandem vind je op de website van het Fietshuis.

Fietsenstalling met Blue-BikesBlue-Bike

Laat de files links liggen en fiets je gezond! Neem de trein en overbrug de laatste kilometers naar je eindbestemming met de fiets dankzij Blue-Bike. Dankzij het handige slot kun je de fiets een hele dag bijhouden. Snel, gemakkelijk en gezonder dan wekelijks fitnessen! Interesse? Sur naar www.blue-bike.be en je abonnementskaart valt na een paar dagen in je bus.

Autoverhuur

Er zijn twee plaatsen waar je een auto kunt huren in Turnhout:

 • Rent a Car
  Grotenhoutlaan 10
  2300 Turnhout
  Tel.: +32 (0)800 99999
 • VAG Turnhout
  Steenweg op Gierle 228
  2300 Turnhout
  Tel.: +32 (0)14 41 87 77 of 014 41 58 53

Op beide plaatsen kun je terecht voor het huren van personenwagens, lichte vrachtwagens en minibussen. Bij VAG Turnhout kun je ook monovolumewagens en bestelwagens huren. De voertuigen kunnen zowel op korte als op middellange termijn gehuurd worden. Voor meer informatie over de te huren voertuigen en prijzen, kijk je best op de website van Rent a Car en VAG.