Picknickkaart 'Zoek de kleine gelukjes'

Gezin dat aan het picknicken is

Tijdens de zomermaanden kon je op zoek naar de kleine gelukjes in Turnhout. Aan de hand van een picknickkaart kreeg je een overzicht van bestaande als nieuw geplaatste picknickbanken en seuzzieplekjes.

Ondertussen zijn de picknickbanken opgeborgen om vanaf de zomer van 2021 weer heel wat bezoekers kleine gelukjes te laten beleven.

Wandel- en fietslussen

Om te picknicken wachten we best tot de zomer. Maar ondertussen kunnen we nog wel wandelen en fietsen. De lussen die gemaakt zijn, zijn nog steeds online beschikbaar. En ook het bijhorende plannetje is nog te verkrijgen bij Toerisme & UiT.

Wandellussen

Afhankelijk van de locatie waar je bent, kun je zowel in het noorden, oosten, zuiden, westen als in het centrum een wandellus vinden. Je kunt de routes onderaan de pagina downloaden en afdrukken of op je wandelgps inladen. Hierbij de links naar de digitale versies van de lussen:

De lussen staan ook op het picknickplan dat je gratis kunt verkrijgen bij Toerisme & UiT.

Fietsroutes

Als je liever met de fiets op pad gaat, dan kan dat ook. Je kunt fietsen door Turnhout, Oud-Turnhout, Kasterlee, Lichtaart, Tielen, Beerse, Vlimmeren, Vosselaar, Ravels en Weelde.

  • Fietsroute 1: 45,8 km: Start vanaf parking Stadspark, hoofddreef Stadspark, naar knooppunt 48 (Turnhout, Oud-Turnhout, Kasterlee, Lichtaart, Tielen)
  • Fietsroute 2: 39,3 km: Turnhout, Beerse, Vlimmeren, Vosselaar
  • Fietsroute 3: 32,5 km: Turnhout, Ravels, Weelde

Onderaan deze pagina vind je het overzicht van knooppunten per route.