Stoeber

Stad Turnhout en de lokale ondernemers trakteren je op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni op een feestweekend vol muziek en animatie. Op het programma staan Radio Guga, 2 Fabiola en Pat Krimson, Daniel Lopez Montejo, DeeJay Baobab, Bart Buls ...

Vrijdag 23 juni

De Kempense coverband Nancy's Neighbours opent op vrijdag om 19 uur het feest. Om 20.30 uur uur neemt Radio Guga het over: deze band heeft een sterke formule met grote hits én meester-stemmenimitator Guga Baul. Afsluiten doe je uitbundig dansend dankzij danceformatie 2 Fabiola en een dj-set van Pat Krimson.

Zaterdag 24 juni

Beleef salsavibes met DeeJay Baobab en Daniel Lopez Montejo want zaterdag 24 juni staat volledig in het teken van salsa, merengue, bachata ... DeeJay Baobab, gekend en geliefd voor zijn gevarieerde keuzes, brengt meerdere sets doorheen de dag. Hij wisselt af met Daniel Lopez Montejo en diens volledig Cubaanse orkest. Het feest op Caribische ritmes start om 14 uur.

Zondag 25 juni

Om 14.30 uur presenteren Bart Buls en David Piedfort 'Cooking with Knopfler', ontstaan uit hun gedeelde liefde voor de muziek van Mark Knopfler en Dire Straits. Vanaf 16.30 uur sluit The Party Crew het weekend af met een muzikaal én visueel indrukwekkende show.

Feestelijk winkelen in het stadshart

Het hele weekend lang kun je extra royaal winkelen in het stadshart. Uitzonderlijk zijn ook op zondag de winkels open, van 13 tot 18 uur. Kinderen worden trouwens tijdens Stoeber zeker niet vergeten. Zondag wordt de ideale om met het gezin of zelfs met de hele familie samen op stap te gaan.

Praktisch

Wanneer: vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023
Waar: Grote Markt
Kostprijs: gratis

Bekijk het volledige programma op www.stoeber.be