Themawandelingen Turnhoutse Stadsgidsen

Gidsbeurt

Na een korte onderbreking, pikken ook de Turnhoutse Stadsgidsen de draad opnieuw op met hun themawandelingen. Je hebt je vertrouwde uitstap op zondag een paar keer moeten missen. Maar om de verloren tijd in te halen, plannen de gidsen extra wandelingen. Geen reden dus om niet uit je 'kot' te komen. 

Opgelet: 

Programma

Volgende themawandelingen staan op het programma:

Hou er rekening mee dat je voorlopig verplicht een mondneusmasker moet dragen tijdens de themawandeling. En dat je je deelname vooraf reserveert.

Zomerzoektocht

Als je dan toch op pad bent, kun je ook ineens langs Toerismehuis 't Steentje om een zomerzoektocht te gaan halen. Al voor de 23ste keer organiseren de Turnhoutse Stadsgidsen een wandelzoektocht in het centrum van de stad.

De geoefende zoeker kan aan de slag met de 'speurneus'. En de 'dagtoerist' gaat op tocht om de oplossingen te vinden zonder er verder iets achter te zoeken. Hoe dan ook bestaan beide zoektochten uit een stuk met vragen en een stuk met foto's. Per aangekochte zoektocht van 7 euro krijg je er voor de kinderen ook 2 gratis zoektochten bij.