Turnovawandeling

Turnova

Na het vertrek van de Brepolsdrukkerij in 1974 bleef er drie hectare niemandsland achter. In 2004 besloot Stad Turnhout de site zelf te ontwikkelen. Samen met een private partner werd een masterplan opgemaakt en Turnova was geboren. Het bruisend nieuwe stadsdeel in hartje Turnhout omvat een aanvullend winkelaanbod, een viersterrenhotel, de nieuwe stedelijke academie, honderden woongelegenheden en een ondergrondse parking. Dankzij de gezellige cafés, restaurants en terrasjes in het historische centrum sluiten oud en nieuw naadloos bij elkaar aan.

Stadswandeling duurt twee uur.

Hoe gaat het in zijn werk?

De stadswandeling 'Turnova' reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximaal 25 personen per gids)
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 50 euro. Er wordt ook een eenmalige dossierkost van vijf euro aangerekend.

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Nadien krijg je een factuur toegestuurd voor het betalen van de gids en de dossierkost. Je komt op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar de voorziene startlocatie van de wandeling.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annulatie ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.