Biertroefroute

biertroefroute

Kan je een lekker streekbiertje wel smaken? Dan zit je goed in Turnhout. Met bieren van Brouwerij het Nest, Corsendonk en Gageleer aangevuld met toppers uit de streek is er voor elke bierliefhebber wat wils. Combineer dit met een authentiek kaartspel en je hebt de biertroefroute. 

Tijdens deze 'kroegentocht' heb je de keuze uit verschillende cafés. De route en de volgorde van de cafés bepaal je helemaal zelf.

Hoe werkt het?

Bij Toerisme & UiT koop je voor tien euro een brochure met daarin drie bonnen. Uit de deelnemende cafés kies je er dus drie waar je een smakelijk bier proeft en een kaartje legt. De niet-bierliefhebbers gebruiken de bonnen voor een non-alcoholisch drankje. De openingsuren staan in de brochure en het kaartspel met bijhorende spelregels ligt klaar in de deelnemende cafés. Sommige spelletjes zijn wel enkel geschikt vanaf vier personen. Wil je graag een hapje eten tijdens de biertroefroute? Geef dit dan op voorhand even door aan het café van jouw keuze. 

Ben je met een groep van acht of meer personen? Dan reserveer je minstens een week op voorhand bij Toerisme & UiT. Dit mag telefonisch, per mail of persoonlijk aan de balie.