City Golf

Citygolf

De klassieke vorm van golf is ondertussen bij iedereen wel gekend. Maar wat zou je ervan zeggen als je eens een balletje kunt slaan op het Warandeplein, aan de Nieuwe Kaai of in het Begijnhof?

Wijk eens af

Met City Golf kun je van de klassieke vorm van golfen afwijken. Tijdens een golfparcours door de stad speel je niet naar een klassieke hole maar naar een target. Dit target kan een standbeeld, vuilbak, bank, basketring of iets dergelijks zijn. Je speelt ook niet met traditionele golfballen maar met 'almost golfbals'. Het doel van het spel blijft wel hetzelfde: je moet de targets proberen te raken of er zo dicht mogelijk bij liggen en dit met het minst aantal slagen.

Info & boeking

Voor meer informatie kun je terecht op de website van City Golf. Boekingen kunnen rechtstreeks via City Golf zelf op het nummer 0498 39 56 94 of via mail info@city-golf.be

City Beergolf

Van sporten krijg je uiteraard dorst en dan is de City Beergolf een leuke activiteit. Wat dacht je ervan om tijdens een partijtje stadsgolf het gouden gerstenat aan je lippen te zetten? Op vier locaties laat je je innerlijke Tiger Woods los. Bijtanken doe je tijdens de degustatie van drie streekbieren.

Info en boeking

Voor meer informatie kun je terecht op de website van City Golf.

Boekingen kunnen rechtstreeks via City Golf zelf op het nummer 0498 39 56 94 of via mail info@city-golf.be.