Recreatiedomeinen

Je hoeft niet ver te gaan om je aan een tropisch strand te wanen. De Lilse Bergen, de Lissenvijver en het Zilverstrand zijn het perfecte panorama. En niet alleen 's zomers kun je hier volop genieten. Ook sportievelingen en natuurliefhebbers stipten deze recreatiedomeinen aan als hun geliefkoosde plekjes.

Reuzeplezier in de Lilse Bergen

Dit recreatiepark in Lille heeft alles om er een onvergetelijke dag of vakantie van te maken. Het water, strand en de omliggende natuur staan garant voor fun en avontuur. De kleinsten leven zich uit in de speeltuin, vakantiegangers komen tot rust op de camping, scholen en bedrijven zoeken de adrenaline op tijdens daguitstappen.

Wilde natuur of subtropisch paradijs

De Lissenvijver in Geel is de place to be voor sportievelingen. Midden in een natuurpark ligt een sportcomplex met dansstudio. Elke leeftijdsgroep kan hier naar hartenlust het beste van zichzelf geven. Badminton, squash, zaalsporten, schaatsen, indoorski … Voor wie het wat rustiger mag, trekt beter naar het Molse Recreatiepark Zilverstrand. Een vakantiegevoel is hier onvermijdelijk. In de reistas? Zon, zee, strand, een subtropisch zwemparadijs en sfeervolle horeca.