Recreatiedomeinen

Lilsebergen

Je hoeft niet ver te gaan om je aan een tropisch strand te wanen, ook De Lilse Bergen, de Mosten, Landgoed Duynenwater en het Zilvermeer geven je dit gevoel. En niet alleen 's zomers kun je hier volop genieten. Ook sportievelingen en natuurliefhebbers stippen deze recreatiedomeinen aan als hun geliefkoosde plekjes.

De Lilse Bergen

Dit recreatiepark in Lille heeft alles om er een onvergetelijke dag of vakantie van te maken. Het water, strand en de omliggende natuur staan garant voor fun en avontuur. De kleinsten leven zich uit in de speeltuin, vakantiegangers komen tot rust op de camping, scholen en bedrijven zoeken de adrenaline op tijdens daguitstappen.

Het Zilvermeer

Aan het Zilvermeer in Mol krijg je meteen een vakantiegevoel. Elke zomer komen vele mensen van de zon genieten op het hagelwitte strand. Het recreatiedomein is gelegen in een mooie, bosrijke omgeving. Naast een strand met een zwemmeer beschikt het domein over een uitgebreide buitenspeeltuin voor alle leeftijden.  

De Mosten

Recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten biedt het hele jaar door verschillende mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Je kunt een verfrissende duik nemen in de zwemvijver, ravotten in de speeltuin en op de verschillende sportveldjes of je kunt je wagen aan verschillende buitenspelen of een kabelpark. Daarnaast vind je in de omliggende bossen een uitgebreid netwerk van wandel-, fiets- en ruiterroutes. 

Landgoed Duynenwater

Bijkomen van de dagelijkse drukte, lekker luieren in de zon, relaxen op het strand of op de ligweiden. 100% genieten! Midden in het bos, vlakbij Eersel, ligt een uniek plekje: Landgoed Duynenwater. Het uitgestrekte, helderwitte zandstrand van de bosrand tot de waterkant.
Voor degene die niet houdt van zand tussen de tenen, zijn er diverse groene ligweiden. In de zon, in de schaduw, in het geroezemoes of op een rustige plaats: iedereen vindt een ideaal plekje op het ruime terrein.