Spannende ontdekkingstocht 'Hartenvrouw achterna'

Exciting discovery trip

Hartenvrouw is verdwenen en je gaat haar tijdens deze spannende ontdekkingstocht achterna. Je komt terecht in een mysterieus verhaal van muggenblussers, heksen, historische veldtochten en ongelukkige burgemeesters ...

Trek en duw de prachtige kar vol maffe spullen door Turnhout. Ontdek via poppenspel, theater, opdrachten en te gekke weetjes waar Hartenvrouw kan zitten. Hopelijk ben je net op tijd om haar te redden!

Een project van Figurentheater Propop en Toerisme & UiT. Met de steun van Toerisme Kempen en Erfgoedcel Noorderkempen.

Hoe werkt het?

Tijdens het evenement 'Picknick op dinsdag' in juli kun je gratis kennismaken met een proevertje van deze spannende ontdekkingstocht voor kinderen vanaf zes jaar. De wandeling gaat elke dinsdag van juli uit om 12.30 uur, 13.30 uur en 14.30 uur. De kar vertrekt op de Grote Markt en de tocht duurt een half uurtje. Vooraf inschrijven is niet nodig.

In groep

Wil je het hele verhaal ontdekken? Je kunt de volledige wandeling ook boeken als groepsactiviteit (max. 25 personen). Je betaalt dan 100 euro per wandeling en de tocht duurt twee uur. Voor de reservatie neem je contact op met Toerisme & UiT.