Proevertjeswandeling

proevertjeswandeling paté

Neem een hap van Turnhout tijdens de gloednieuwe Proevertjeswandeling. Gewapend met een plattegrond en een bonnenboekje stippel je zelf je wandelroute uit. Onderweg stop je in tien verschillende handelszaken voor een proevertje van Turnhout. Combineer Turnhoutse Troefkes, kaviaar, Pengebier, toast met Kempische paté en een lekkere koffie tot een smakelijke wandeling.

Bepaal zelf je route en in welke volgorde je de handelszaken bezoekt.

De bezienswaardigheden op het plannetje zorgen voor een extra beleving tijdens de wandeling. Met de bezoektips kun je er een echte uitstap van maken.

Voorwaarden

De proevertjeswandeling is beperkt tot een maximum van 12 personen per groep. Vanaf 6 personen reserveer je best op voorhand bij Toerisme & UIT.

Op maandag zijn de meeste zaken gesloten. Het is dus aan te raden een andere dag te kiezen voor deze proevertjeswandeling

Terug naar boven

Bedrag

Kom langs bij Toerisme & UiT voor een plattegrond en koop je bonnenboekje. Je hebt de keuze uit een standaardversie voor 15 euro en een deluxe versie voor 25 euro. Voor kinderen is er een aangepaste wandeling voor 15 euro.

Terug naar boven