Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Proevertjeswandeling

Hou je wel van een lekker hapje en drankje? Dan is de Proevertjeswandeling iets voor jou! Combineer Turnhoutse Troefkes, kaas, een bolletje ijs en een chai, golden of matcha latte tot een smakelijke wandeling.

Concept

Gewapend met een plan en een bijhorend bonnenboekje ga je op pad. Er zijn in totaal tien proevertjes waar je van kunt genieten. Geen zin in iets alcoholisch? Dan kies je op die locaties voor het alternatief. 

Plannetje en bonnenboekje

Bij Visit Turnhout kun je terecht voor een plannetje en het bonnenboekje. Neem de bonnen mee op pad en geef ze af in de deelnemende handelszaken.

Op het plan is geen route uitgestippeld. Dit geeft je de kans om zelf te bepalen in welke volgorde je de handelszaken bezoekt en dus ook de proevertjes eet. Alle deelnemers staan op het plan aangeduid met de openingsuren. De bezienswaardigheden zorgen voor een extra beleving tijdens je wandeling.

Deelnemende handelszaken

Bon-Bon 'jour' Boerenjongens OF koffie, thee of chocolademelk
doMuS CaSei Kaasproeverij in de winkel
Chocolatier Pas Turnhouts Troefke of ambachtelijke praline
Chocolaterie PUUR Bolletje ijs
Grand Café Chaos Speciaalbier van het vat (15 cl) OF mocktail of frisdrank (15 cl)
Atelier Co-Pains Chai latte, golden latte of matcha latte
Bistro-Pub Puerto Patatas bravas
Eeden Wrap met hummus en seizoensgroenten of homemade kombucha
Casa N°7  (Turnhoutse) Gin / (Belgische) Rum / (Kempische) Whisky OF bio frisdrank
Peeters Brood & Banket Peperkoek

Praktisch

Om het meeste uit je Proevertjeswandeling te halen, kun je best kiezen voor vrijdag of zaterdag. Dan zijn alle handelszaken open.

Ben je met minder dan zes personen? Kom dan langs Visit Turnhout voor een plannetje en koop de nodige bonnenboekjes. De Proevertjeswandeling kost 30 euro per persoon. Daarna kun je meteen vertrekken. 

Wil je graag met meer dan zes personen proeven van Turnhout? Reserveer dan minstens één week op voorhand bij Visit Turnhout. Dit kan zowel telefonisch, per mail als aan de balie. Groepen worden beperkt tot twaalf personen. 

Je moet de bonnen niet op dezelfde dag opgebruiken.