Skaten

Skatepark The Boneyard

Skatehal "The Boneyard" is gelegen in een oude loods. Ze is er voor alle skaters. Om de veiligheid te garanderen zijn er beperkte openingsuren en kun je niet zomaar altijd binnen of buiten.

Lijkt het iets om samen met de kinderen te gaan skaten, steppen of inlineskaten? Dan ben je van harte welkom in de Boneyard! Op zondagvoormiddag dopen we de Boneyard om tot Family Yard en reserveren we de skatehal exclusief voor de jongste skaters en hun ouders. Kinderen dienen vergezeld te zijn van minstens één ouder.

Praktisch

Je kunt er terecht op woensdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur. Op vrijdag is het van 18 tot 21 uur BMX-avond. Zondag van 10 tot 12 uur kun ouders met kinderen terecht in de Family Yard. Je vindt het skatepark in een oude loods, Steenweg op Oosthoven 23.

Skatepark Jailyard

Ben je een geoefend skater? Doe je graag tricks zoals een ollie of een kickflip? Laat je jouw kunsten graag zien aan anderen? Dan kun je altijd terecht in skatepark Jailyard. Dat openbare skatepark is open van zonsopgang tot zonsondergang. Het is toegankelijk voor alle skaters.

Praktisch

Je vindt het skatepark in de Begijnendreef aan Park Begijneveldekens. Je kunt er alle dagen terecht.

FitT Turnhout

Wil je graag leren skaten? Of ben je al een geoefend skater, maar zoek je anderen om samen te sporten? Dan kun je terecht bij FitT. Dat is een recreatieve skateclub in de omgeving van Turnhout. Zij beoefenen de sport op een leuke en gezellige, maar vooral veilige manier. De club biedt starterslessen en techniektrainingen aan. Tijdens de zomermaanden is er minstens twee keer per week een toertocht. In de wintermaanden is er de mogelijkheid tot indoor training en inlinehockey in Sporthal Stadspark (Steenweg op Zevendonk 18).

Praktisch

Voor meer info kun je terecht op www.skateninturnhout.be.