Productenaanbod

Toerisme & UiT biedt heel wat producten aan. Denk maar aan fiets- en wandelkaarten, maar ook Bink gin, bieren van Het Nest ...

Om onze bezoekers zo goed mogelijk verder te helpen, willen we jullie graag een overzicht geven van ons aanbod. We hebben dit opgedeeld in:

  • producten die je tijdelijk kunt bestellen en afhalen, 
  • onze Turnhoutse cadeaubonnen,
  • producten die te koop zijn via de webshop;
  • producten die je via de website gratis kunt downloaden.

Bestellen en afhalen 

Om inwoners en bezoekers uit de regio tijdens deze bizarre tijden toch zo goed mogelijk verder te helpen voorzien we met Toerismehuis 't Steentje een tijdelijke bestel- en afhaaldienst.

Bestellen doe je telefonisch op het nummer 014 44 33 55 of per mail naar toerisme@turnhout.be met in het onderwerp de vermelding 'BESTELLING'. Vergeet ook niet je telefoonnummer door te geven zodat we je eventueel kunnen bereiken.  

Ontdek hier de lokale productenlijst waaruit je kunt kiezen. 

Afhalen van bestellingen kan vanaf maandag 9 november enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur op weekdagen, uitgezonderd van feestdagen. Bestellen voor de dag nadien kan tot 16 uur. In samenspraak met een medewerker krijg je een tijdslot toegewezen om jouw bestelling op te halen aan de ingang van het kantoor (Grote Markt 44, 2300 Turnhout). Deze dienstverlening loopt voorlopig tot en met 11 december

Opgelet: we raden ten zeerste aan om ter plaatse veilig met bancontact te betalen om de coronapandemie in te dijken.

Turnhoutse cadeaubon

Steun onze lokale ondernemers en koop een Turnhoutse cadeaubon. Dat kan in minder dan 5 minuten!

Surf naar www.turnhoutvanshoppen.be/webshop en bestel hem digitaal met volgende opties:

  1. levering aan huis (+7,95 EUR aangetekende verzending)
  2. print at home (kostenloos via e-mail)

Vanaf 4 november tot en met 11 december 2020 ben je ook tijdelijk in de mogelijkheid om een cadeaubon te bestellen en af te halen bij Toerisemhuis 't Steentje. Lees de voorwaarden in bovenstaande rubriek 'Bestellen en afhalen'. 

Webshop

In de webshop bieden we de vijf meest verkochte producten aan binnen het fiets- en wandelaanbod, aangevuld met de producten van de gloednieuwe themawandeling 'Voetsporen van Brepols'.

Fietskaart Kempen      Kempens Landgoed    Kempentocht


Kempense Kolonies      Wandel en picknick in het Turnhouts Vennengebied    Publicatie - Voetsporen van Brepols

Downloadbaar aanbod

De wandelkaartjes van het Turnhouts Vennengebied kosten 0,50 euro als je ze aankoopt in het Toerismekantoor. Maar je kunt er ook voor kiezen om ze zelf af te drukken. Download de bijhorende PDF en ga op wandel.

Dombergheide      Vensterwandeling    Vennenwandeling

Kasteeltjes      Hondenwandeling    Hoge Heide