Productenaanbod

Toerisme & UiT biedt heel wat producten aan. Denk maar aan fiets- en wandelkaarten, maar ook koffietassen van Merho, herbruikbare shoppingtassen, Bink gin, bieren van Het Nest ...

Om onze bezoekers zo goed mogelijk verder te helpen, willen we jullie graag een overzicht geven van ons aanbod. We hebben dit opgedeeld in:

  • producten die te koop zijn via de webshop;
  • producten die je via de website gratis kunt downloaden;
  • totaaloverzicht van producten die we in onze shop hebben.

Webshop

In de webshop bieden we de vijf meest verkochte producten aan binnen het fiets- en wandelaanbod.

Fietskaart Kempen      Kempens Landgoed    Kempentocht


Kempense Kolonies      Wandel en picknick in het Turnhouts Vennengebied

Downloadbaar aanbod

De wandelkaartjes van het Turnhouts Vennengebied kosten 0,50 euro als je ze aankoopt in het Toerismekantoor. Maar je kunt er ook voor kiezen om ze zelf af te drukken. Download de bijhorende PDF en ga op wandel.

Dombergheide      Vensterwandeling    Vennenwandeling

Kasteeltjes      Hondenwandeling    Hoge Heide

Fietsroute Open Monumentendag 2020 - Kapellen Turnhout

Totaaloverzicht productenlijst

Om je een idee te geven waarvoor je allemaal terecht kunt bij Toerisme & UiT hebben we een totaaloverzicht gemaakt van producten die je in het infokantoor kunt kopen. De lijst is enkel een overzicht van het betalende aanbod. Uiteraard is het assortiment groter dan het overzicht. Maar dan heb je een idee welke producten er allemaal te koop zijn. Je bent natuurlijk altijd welkom om eens door het kantoor te komen snuisteren en te ontdekken welke informatie wij nog allemaal in de rekken hebben liggen.