Fietschallenge

Stad Turnhout daagt je uit! Kruip in je zadel en kies resoluut voor de fiets. Want we weten allemaal dat fietsen gezond is en bijdraagt tot ons lichamelijk en geestelijk welzijn. 

Als fietsstad beschikt Turnhout over de nodige infrastructuur. Daarnaast zijn er voorzieningen getroffen om fietsen nog fijner te maken in de Kempen. Turnhout is dus de ideale uitvalsbasis voor zowel een sportieve als een recreatieve fietstocht. Je geniet van kilometers fietsplezier met onderweg culturele en toeristische bezienswaardigheden. Om dit allemaal extra in de verf te zetten, roept de burgemeester en het voltallige schepencollege een “fietschallenge” in het leven. 

Wat moet je doen?

Deelnemen is gemakkelijk! Je maakt een leuk filmpje waarop je van links naar rechts in beeld fietst op je favoriete locatie in Turnhout. Dit stuur je via een privébericht op Facebook naar Visit Turnhout. Check onderstaand filmpje om te weten hoe je het moet maken en waar je allemaal op moet letten.

Prijzenpot

In totaal worden er drie winnaars getrokken. Hiervoor voorziet Visit Turnhout telkens een Turnhoutse cadeaubon van € 250. Een jury kiest de winnaars op basis van originaliteit. Denk aan een verrassende locatie, een toffe outfit, een leuk gebaar … 

Deelnemen kan tijdens de volgende periodes:

  • Van 16 juni tot 15 juli 2022. Op woensdag 20 juli 2022 wordt de winnaar bekendgemaakt.
  • Van 16 juli tot 15 augustus 2022. Op zaterdag 20 augustus 2022 wordt de winnaar bekendgemaakt.
  • Van 16 augustus tot 15 september 2022. Op dinsdag 20 september 2022 wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Onderaan de pagina vind je het volledige wedstrijdreglement terug. 

Op zoek naar inspiratie?

Turnhout heeft heel wat mooie fietsroutes. Op zoek naar inspiratie voor je filmpje? Check dan de verschillende routes en ontdek Turnhout ondertussen op twee wielen.