iChallenge

Wil jij samen met familie, vrienden of collega's op een ludieke manier Stad Turnhout leren kennen? Hou je van actie en een beetje avontuur? Staat het woord 'anders' op je lijf geschreven? Speel dan één van de originele citygames van iChallenge! Wedden dat je een stad nog nooit op zo een originele manier leren kennen hebt?

Info & boeking

Meer informatie over de verschillende citygames vind je op de website van iChallenge. Boeken kan via mailof op het nummer 0478 07 66 79.

 • The Target

  Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis. Drie politieteams openen de jacht. Hun wapens: een smartphone en de satellieten die boven de stad hangen. Zijn doel: € 1 000 000 verdienen door misdaden te plegen. Kunnen de agenten de gangster uitschakelen voor hij zijn 'target' bereikt?

 • Operation Freddy

  De stad verkennen aan de hand van vragen en opdrachten, die via een smartphone aan je worden doorgegeven door de cynische kabouter Freddy. Dat is Operation Freddy in een notendop, een interactieve citygame die alle elementen voor een geslaagd groepsuitje combineert. 

 • Codecrackers

  Een bende stal iets onmisbaar uit je kantoor. Gelukkig kon een detective nog net op tijd hints achterlaten in de stad over de bewaarplaats. Ontcijfer de aanwijzingne die je vindt in de stad en let op dat je niet op het verkeerde spoor wordt gezet! Alleen door met je team snel te handelen en goed na te denken, kun je in je missie slagen. Actie en spanning verzekerd!

 • Team Me Up

  Wil je jouw spel-op-maat met alles erop en eraan? Een citygame over jouw bedrijfswaarden? Voor de 75ste verjaardag van je meter? Ter lancering van je nieuwe zaal of gewoonweg omdat je een cool idee hebt? iChallenge doet niets liever!