Rolling door het Stadspark

Ben je iets minder goed te been? Of zijn lange afstanden wandelen niet jouw ding? Dan is ‘Rolling door het Stadspark’ wel iets voor jou. Gericht op minder mobiele personen neemt deze actieve wandeling je mee door het Stadspark van Turnhout. Onderweg krijg je een aantal beweegopdrachten voorgeschoteld met behulp van de app ‘Actionbound’.

Praktisch

Afstand: drie kilometer
Start en parking: Sporthal Stadspark, Steenweg op Zevendonk 18, 2300 Turnhout
Kostprijs: gratis
Tijdsbesteding: ongeveer anderhalf uur
Beweegopdrachten: drie opdrachten in totaal
Route: de wandeling is rolstoelvriendelijk

Ga de uitdaging aan

Wil je weten of andere wandelaars de opdrachten tot een goed einde gebracht hebben? Leg dan zeker je bewegingen vast. Zo verdien je scores en kun je je prestaties vergelijken met andere wandelaars. Dit doe je door je beweegfilmpjes op het einde van de wandeling in de Actionbound app te uploaden.

Aan de slag!

Download voor je wandeling de app ‘Actionbound’ in de Google Play Store of App Store.

Hoe start je de wandeling?

Open de app op je gsm en scan de onderstaande QRcode. Scrol naar beneden en druk onderaan op ‘start’. Daarna start je je wandeling en ga je op zoek naar de beweegopdrachten met behulp van de app.

Wandeling beëindigen

Heb je de wandeling helemaal gedaan en alle beweegopdrachten gevonden? Druk dan op ‘start uploaden’ om je video’s en resultaten in de app te plaatsen. Na het uploaden krijg je een overzicht. Druk dan als laatste nog op ‘verder’. Dan krijg je nog de mogelijkheid om de wandeling te beoordelen. Start jouw wandeling en scan de QR-code met de Actionbound app!