Rondleiding Meduceum

Meduceum

Een rondleiding in het Meduceum neemt je mee doorheen de geschiedenis van de zorg in Turnhout. Maar geeft je ook een kijk op het werk, leven en realisaties van dokter Paul Janssen.

Een rondleiding duurt standaard 1,5 uur.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Een rondleiding in het Meduceum kan enkel onder leiding van een gids. Je reserveert minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximum 15 personen per gids) en
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 60 euro, de inkom per persoon 3 euro. Er wordt ook een eenmalige dossierkost van 5 euro aangerekend. Voor groepen met minder dan 10 personen wordt 30 euro aangerekend. 

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Nadien krijg je een factuur toegestuurd voor het betalen van de gids en de dossierkost. Je komt op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar naar het Meduceum voor de rondleiding. Het toegangsgeld betaal je ter plaatse.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.