Start & Inschrijving

Inschrijven voor Turnhout by Night kan online (link toevoegen) of aan de balie van Toerisme & UiT, Grote Markt 44 Turnhout. 

SCHRIJF JE IN!

Schrijf je vooraf in

Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je op voorhand in voor Turnhout by Night. Dat kan tot en met vrijdag 19 januari 2024. 

We zetten de voordelen hiervan even op een rijtje:

 • je geniet van een voorverkooptarief;
 • van 13 tot 19 januari 2024 kun je alvast je deelnamebandje(s), het plan met de route en het animatieschema ophalen bij Toerisme & UiT, Grote Markt 44, Turnhout;
 • de dag zelf moet je niet meer langs de inschrijfbalies passeren en kun je eender waar op de route je wandeling starten. 

Lukt het niet om je deelnamebandje(s) en het plan met de route en het animatieschema op voorhand op te halen? Dan kun je de dag zelf nog vanaf 9.30 uur terecht bij Toerisme & UiT, Grote Markt 44, Turnhout en vanaf 17 uur in de Warande, Warandestraat 42, Turnhout. 

Opgelet! Turnhout by Night start pas om 17 uur. Vanaf dan kun je genieten van de animatie en de verlichting. Als je vroeger dan 17 uur vertrekt, mis je dit. 

De dag zelf inschrijven

 • Ook op zaterdag 20 januari 2024 kun je je nog inschrijven. Dat doe je op volgende locaties: 
  Toerisme & UiT – Grote Markt 44
  Van 9.30 tot 21 uur
 • de Warande – Warandestraat 42
  van 17 tot 21 uur

Je krijgt dan ineens je polsbandje(s) en het plan met de route en het animatieschema mee. Vertrekken doe je dan vanaf 17 uur bij de start van Turnhout by Night.

Deelnameprijs

Voorverkoop 2 euro
Aan de kassa 5 euro
Kinderen -12 jaar gratis
UiTPAS Kempen kansentarief voorverkoop + kassa* 1 euro
Voorverkoop leden Pasar* 1,50 euro
Aan de kassa leden Pasar* 4 euro

* Inschrijven aan kansentarief voor UiTPAS Kempen of als lid van Pasar kan enkel aan de balie van Toerisme & UiT, Grote Markt 44, Turnhout.

Starten

Vooraf ingeschreven

Ben je vooraf ingeschreven en heb je je deelname(s) en het plan met de route en het animatieschema al opgehaald? Dan kun je eender waar op de route je wandeling starten. Je moet dan niet meer langs een van de start- en inschrijfbalies passeren. 

 • Heb je al tickets, maar nog geen polsbandje(s) en het plan met de route en het animatieschema? Dan kun je op zaterdag 20 januari 2024 dit ophalen bij
  Toerisme & UiT – Grote Markt 44
  van 9.30 tot 21 uur
 • de Warande – Warandestraat 42
  van 17 tot 21 uur

Daar wissel je je vooraf gekochte tickets in. Vertrekken kan dan vanaf 17 uur bij de start van Turnhout by Night. 

Nog inschrijven

Wil je graag meewandelen tijdens Turnhout by Night, maar heb je op voorhand nog geen tickets gekocht? Geen probleem! Ook op zaterdag 20 januari 2024 kun je jezelf nog inschrijven. Dat doe jij bij:

 • Toerisme & UiT – Grote Markt 44
  van 9.30 tot 21 uur
 • de Warande – Warandestraat 42
  van 17 tot 21 uur

Daar koop je ter plaatse je deelnametickets. Je krijgt dan ineens je polsbandje(s) en het plan met de route en het animatieschema mee. Vertrekken kan dan vanaf 17 uur bij de start van Turnhout by Night.