Turnhout historisch

Turnhout historisch

Turnhout heeft een rijk verleden, elke bezoeker kan dit merken aan de eeuwenoude gebouwen. Maar iedere geschiedenis roept ook haar eigen vragen op. Deze interessante gegevens schetsen de groei van een boeiende stad. Tijdens de historische stadswandeling ontdek je dit verleden, maar ook enkele romantische plekjes waar de geschiedenis van de stad nog echt voelbaar is.

Stadswandeling duurt twee uur.

Hoe gaat het in zijn werk? 

De stadswandeling 'Turnhout historisch' reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximum 25 personen per gids) 
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 60 euro (vanaf het derde uur komt er per begonnen uur 25 euro bij). Er wordt ook een eenmalige dossierkost van 5 euro aangerekend. 

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Nadien krijg je een factuur toegestuurd voor het betalen van de gids en de dossierkost. Je komt op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar naar de voorziene startlocatie van de wandeling.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.