Wat met je gidsenboeking?

Thermometer op deken

Stadsbestuur neemt verregaande maatregelen tegen coronavirus

Het Turnhoutse stadsbestuur volgt daadkrachtig de adviezen van de hogere overheden, de medische specialisten en het eigen kernteam dat de coronacrisis nauw opvolgt. De stad erkent de ernst van de situatie en zal verregaande maatregelen nemen.

Hierdoor is besloten om alle activiteiten, evenementen en wedstrijden in de stad af te gelasten, ongeacht het aantal deelnemers. Dit geldt ook voor alle rondleidingen met gids, maar ook voor de Proevertjeswandeling, Biertroefroute, de spannende ontdekkingstocht 'Hartenvrouw achterna'. Deze maatregel loopt voorlopig tot en met 31 mei.

Welke gevolgen heeft dit?

Concreet worden alle rondleidingen met gids en alle reservaties voor de Biertroefroute, Proevertjeswandeling en de spannende ontdekkingstocht 'Hartenvrouw achterna' tot en met 31 mei geannuleerd.

Daarnaast is het niet mogelijk om al zeker tot deze datum een nieuwe gidsenboeking of reservatie aan te vragen.

Wat na 31 mei?

Omdat de situatie evolueert en er vaak nieuwe richtlijnen worden uitgevaardigd, kunnen deze adviezen op elk moment nog bijgestuurd of verlengd worden.

Toerisme & UiT tijdelijk gesloten

De toeristische balie zal al zeker tot en met 1 juni gesloten zijn. Wij blijven tijdens onze openingsuren wel steeds telefonisch (014 44 33 55) en per mail (toerisme@turnhout.be) bereikbaar.

Meer informatie

De meest recente informatie over de maatregelen rond het coronavirus vind je op de website van Stad Turnhout.