Hedendaagse kunst in Turnhout

Turnhout heeft op het vlak van hedendaage kunst heel wat te bieden. In het straatbeeld staan sculpturen van internationaal bekende kunstenaars. Maar ook in cultuurhuis de Warande is deze kunstvorm niet meer weg te denken. 

Ga samen met een gids op pad en houd halt bij plaatsen die door de aanwezigheid van hedendaagse kunst een extra betekenis krijgen. 

De stadswandeling duurt twee uur.

Hoe gaat het in zijn werk?

De stadswandeling 'Hedendaagse kunst in Turnhout' reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximum 25 personen per gids) contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 60 euro (vanaf het derde uur komt er per begonnen uur 25 euro bij). Er wordt ook een eenmalige dossierkost van 5 euro aangerekend. 

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Nadien krijg je een factuur toegestuurd voor het betalen van de gids en de dossierkost. Je komt op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar naar de voorziene startlocatie van de wandeling.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.