Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Mountainbikenetwerk Kempen

Mountainbike

Voor de avonturiers is er het mountainbikenetwerk Kempen, goed voor 482 kilometer mountainbikeplezier, met de prachtige Kempense bossen als decor. De Kempen mag dan relatief vlak zijn, je vindt er toch ook een aantal zeer uitdagende mountainbikeroutes waar je sport, natuur en een flinke dosis adrenaline met elkaar kunt combineren.

Qua landschappen en natuur is er op deze route heel wat variatie zodat zowel de sportieve fietsers, de ervaren mountainbikers als de stille genieters hun hartje kunnen ophalen. Geniet van de sportieve uitdaging in dit mooie Kempense gebied.

PiereLiereBinkenpad

Van de 482 kilometer fietsplezier zijn er 66 kilometers gereserveerd voor het PiereLiereBinkenpad. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat de route uit drie lussen. Het traject loopt over Ravels - Oud-Turnhout - Turnhout. 

Download de route op de website van Sport Vlaanderen. Daar kun je ook op zoek gaan naar de resterende kilometers van het mountainbikenetwerk Kempen. 

Nog meer inspiratie

Op zoek naar een alternatief toertje? Dan is de Binkersroute een goed idee. Het is een samenvloeiing van verschillende streken in de omgeving door bos en veld. Goed voor een prachtig stukje natuur met een hoge funfactor. De route is 86,6 kilometer lang.