Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Rondleiding Taxandriamuseum

Taxandria Museum
De geschiedenis van Turnhout en de Antwerpse Kempen brengen: dat is wat het Taxandriamuseum al sinds 1906 doet. Het museum heeft de naam 'Taxandria', zoals de Romeinen de streek in de eerste eeuw na Christus noemden, niet voor niets gekregen.
 

Een rondleiding duurt standaard 1,5 uur.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Een rondleiding in het Taxandriamuseum reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximum 25 personen per gids) 
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 60 euro, de inkom per persoon 3 euro (gratis onder 18 jaar). Er wordt ook een eenmalige dossierkost van 5 euro aangerekend. Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Nadien krijg je een factuur toegestuurd voor het betalen van de gids en de dossierkost. Je komt op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar het Taxandriamuseum voor de rondleiding. Het toegangsgeld betaal je ter plaatse.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.