Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Zoektocht Turnhoutse stadsgidsen

Zoektocht

Misschien wel de meest bekende zoektocht is die van de Turnhoutse Stadsgidsen. Zij organiseren elk jaar tijdens de maanden juli en augustus een zomerzoektocht door Turnhout.

De brochure van de zoektocht is opgedeeld in twee verschillende tochten. Er is er één voor de dagtoerist waarbij je langs de bezienswaardigheden van Turnhout gaat. De tweede is voor de echte speurneuzen. Tijdens deze zoektocht moet je natuurlijk iets verder zoeken dan bij de dagtoerist. Ook de kinderen kunnen mee op pad gaan met de kinderzoektocht.

Win leuke prijzen

Los de zoektocht volledig op en neem zo deel aan de wedstrijd. Vul de schriftingsvraag in en breng je volledig ingevulde formulier binnen bij Toerisme & UiT. Zo maak je kans op één van de mooie prijzen.

Praktisch

De zoektocht koop je aan 7 euro aan bij Toerisme & UiT. Je ontvangt ook enkele gadgets en je mag een Corsendonk drinken op kosten van de Turnhoutse Stadsgidsen. Per aangekochte zoektocht kun je ook twee kinderzoektochten meenemen. Verkrijgbaar van 1 juli tot en met 31 augustus.