Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Kerststallentocht

Kerststallentocht

Elk jaar tijdens de kerstperiode wordt ons land gekleurd door sierlijke kerststallen. Je vindt ze in alle maten, kleuren ... maar allemaal vertellen ze hetzelfde verhaal. Het is ook hoogst uitzonderlijk wat je aan kerststallen terugvindt in de Kempen. Kerstmis wordt er uitgebeeld in levensgrote kerststallen. Soms zelfs met levende ezels, os en schaap. Vaak staan ze ook in een typisch Kempens landschap.

Als je een echte liefhebber bent van de kerstsfeer, dan moet je zeker eens een kerststallentocht doen. De gids vertelt je onderweg alles wat je maar wil weten over dit kleurrijk aanbod aan kerststallen.

Hoe gaat het in zijn werk? 

De busrit ‘Kerststallentocht’ reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep 
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 50 euro (een gids per bus). Er wordt ook een eenmalige dossierkost van 5 euro aangerekend. De deelnemers dienen zelf voor een bus te zorgen.

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Voordat het bezoek plaatsvindt, krijg je een factuur toegestuurd. Deze dien je op voorhand te betalen. Daarna kom je op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar de voorziene startlocatie. Het toegangsgeld betaal je ter plaatse.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.