Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Golf en golfinitiatie

Golf

Als je graag golf speelt, kun je ook in Turnhout terecht. Sportclub Taxandria beschikt naast tennisvelden en een fitnessruimte ook over golfaccommodatie.

Sportclub Taxandria

De golfaccommodatie bij Taxandria bestaat uit:

  • zes uitdagende par 3 holes
  • Driving Range: tien overdekte en verlichte afslagplaatsen
  • Putting Green
  • Chipping Green

Golflessen

Als je nog geen ervaren golfer bent, maar het graag wil leren dan kun je deelnemen aan de golflessen. Deze lessen kunnen genomen worden bij de golfpro's van Sportclub Taxandria. Reserveren hiervoor kan in het lesboek in het clubhuis of via het nummer 014 43 02 83.

Info en boeking

Meer informatie vind je op de website van Sportclub Taxandria.

Golfinitiatie

Vroeger werd golf geassocieerd met de 'rich and famous', maar deze tijden zijn ondertussen gelukkig voorbij. Door het steeds populairder worden van de sport, is golf vandaag de dag steeds meer toegankelijk voor het grote publiek. Eens je je aan de sport waagt, blijf je aan de golfclub verslingerd.

Tiger Woods van Turnhout

Ben je nog niet overtuigd van de sport? Of wil je er de eerste keer liever niet zelf aan beginnen? Dan neemt golfclub Taxandria je graag mee voor een allereerste ervaring. De club beschikt over een prachtig stukje Turnhoutse green en wil je graag laten kennismaken met de sport aan de hand van een initiatie. Misschien ontpop je je wel tot dé Tiger Woods van Turnhout...