Rondrit 'Land van Turnhout'

Bustour

In 1356 bestond Turnhout uit meerdere dorpen. Dit werd samen het Land van Turnhout genoemd. De landloperskolonies in Merksplas en Wortel ken je misschien al wel. Maar wist je ook dat je in de tweelingdorpjes Baarle-Hertog en Baarle-Nassau tegelijkertijd met je rechterbeen in België en met je linkerbeen in Nederland kunt staan?

Denk je toch dat je niet alle geheimen van het Kempense landschap kent? Ga dan eens op rondrit door het Land van Turnhout.

Hoe gaat het in zijn werk? 

De busrit ‘Land van Turnhout’ reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum;
  • het tijdstip van het bezoek;
  • de grootte van je groep;
  • je contactgegevens.

De kostprijs per gids bedraagt 50 euro (één gids per bus). Er wordt ook een eenmalige dossierkost van 5 euro aangerekend. Als deelnemer zorg je zelf voor een bus.

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging. Voordat het bezoek plaatsvindt, krijg je een factuur toegestuurd. Deze dien je op voorhand te betalen. Daarna kom je op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar de voorziene startlocatie.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annuleringen ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.