Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Turnhout in't nief

Turnova

Een stad groeit, past zich aan, ontwikkelt en leeft. Zo ook Turnhout. Oude stadsankers worden gesloopt en omgevormd tot hypermoderne stadskernen met aandacht voor wonen, vrije tijd en levenskwaliteit. We graven naar het verleden, maar bouwen ook voor de toekomst. Ga met een stadsgids op pad en ontdek alle (verborgen) nieuwigheden. Kom meer te weten over de toekomstvisie en hoe die stap voor stap wordt gerealiseerd.

De stadswandeling duurt twee uur.

Hoe gaat het in zijn werk?

De stadswandeling 'Turnhout in't nief' reserveer je minstens drie weken op voorhand via Toerisme & UiT. Vermeld daarbij:

  • de gewenste datum
  • het tijdstip van het bezoek
  • de grootte van je groep (maximaal 25 personen per gids)
  • contactgegevens

De kostprijs per gids bedraagt 60 euro. Er wordt ook een eenmalige dossierkost van vijf euro aangerekend.

Toerisme & UiT legt de gids(en) vast en bezorgt je een reservatiebevestiging voor het bezoek. Nadien krijg je een factuur toegestuurd voor het betalen van de gids en de dossierkost. Je komt op de afgesproken dag en tijdstip met je groep naar de voorzien startlocatie van de wandeling.

In geval van annulering, moet je Toerisme & UiT steeds zes kalenderdagen op voorhand schriftelijk verwittigen. Bij laattijdige annulatie ben je het bedrag verschuldigd en is er geen annulatie mogelijk.